CULINAIRE ITALIAANSE MENU'S

Echte authentieke Italiaanse gerechten bij Italiachef.
Italiachef brengt culinaire menu’s die uw smaakpapillen zullen verwennen zodat u kan genieten van buitenkeuken zoals het hoort.

Al onze menu’s worden met onze klanten op maat besproken. Hieronder kan u enkele voorbeeldmenu’s vinden, maar aarzel zeker niet om een menu op maat aan te vragen.

Bediening aan tafel is mogelijk, maar is standaard niet in onze prijzen meegerekend. U kan elke vraag ivm onze menu’s steeds stellen via ons contactformulier.

 

CULINAIRE MENU's

ONTDEK HIER ONZE ITALIAANSE MENU'S

Dé culinaire Italiaanse hapjes op jouw receptie. We serveren hapjes op planken, sharing dishes en andere leuke presentatievormen om zo jouw gasten te laten genieten van het beste van Italië.

Het aantal hapjes wordt bepaald in functie van welke receptie jij wil organiseren.

Voorbeelden van hapjes op aanvraag beschikbaar.

Een menu voor de culinaire fans. De beste culinaire  Italiaanse gerechten bereid door onze chefs.

Enkele luxe amuses , een voorgerecht en hoofdgerecht om u tegen te zeggen met een heerlijk dessert als afsluiter!

Voorbeeldmenu op aanvraag 

Enkel voor gepassioneerde Italië liefhebbers!  Lekkere bruscetta’s, crostini, vitello tonato, pasta vongolé, escalope, knapperige pizza’s, tiramisu, enz;.. zijn enkele zaken die mogelijk zijn in deze authentieke Italiaanse menu!

Laat je verwennen door een suggestiemenu van onze chefs!

Voorbeeldmenu op aanvraag 

Laat je gasten verwennen met een trio van pasta buffet!

Pasta bolognese, pasta arrabiatta, pasta boscaiola, pasta Alfredo, … er zijn vele mogelijkheden om een pasta trio samen te stellen!

Voorbeeldmenu op aanvraag 

Met onze steenovens maken wij ter plaatse op uw feest authentieke pizza’s. Een ideale formule om samen te genieten van het lekkere Italië.

Pizza margherita, pizza marinara, quattro fromaggi, quattro stagioni, pizza lardo, enz… alles is mogelijk met pizza!

Ideaal voor gezellige feestjes!

Voorbeeldmenu op aanvraag 

Italië is meer dan alleen pizza en pasta. We maken op de barbecue lekkere bruschetta’s, gegrilde inktvis, gevulde kip, bistecca Fiorentina, saltimbocca en een lekker Italiaans dessert.

Menu volledig op maat volgens jouw wensen.

Voorbeeldmenu op aanvraag 

Wat kunnen wij nog voor uw feest regelen?

Eventplanner

Wij werken samen met de beste wijnzaken en beschikken over mooie wijnlijst. Aarzel niet om hier ons over te contacteren!

Bij een culinair Italiaans feest hoort geschikt bestek en servies!

Wenst u tafels en stoelen voor uw feest? Of wil u lounge meubilair op uw feest? Alles is mogelijk, wij luisteren graag naar uw wensen.

Naast lekker eten en drinken is een gezellige omkadering en inkleding één van de factoren voor een geslaagd feest. Wil u een themasfeest? Ook daar kunnen we u mee helpen!

Wilt u bediend worden aan tafel door ervaren kelners? Wij zetten het meest geschikte personeel in voor uw feest.

U wil toch ook niet afwassen na een feest? Wij zorgen voor afwassers indien gewenst!

Een hippe dj of een jazz ensemble of een sfeervolle coverband? Wij werken samen met enkele straffe artiesten!

U wilt een gezellig feest, maar heeft nog geen geschikte locatie? Wij hebben enkele prachtige locaties voor een culinair Italiaans feest. Een natuurgebied, een kasteeldomein of een plek met een prachtig uitzicht? Vraag zeker uw wens aan onze event planner!

U wil een professionele uitnodiging verzenden naar uw gasten? Een mini-website over uw event? Knappe menukaarten? Wij werken met creatieve grafische mensen samen!

Wat dacht u van een persoonlijk ontvangst van uw gasten op uw feest? Een professionele butler die alle gasten in alle professionaliteit ontvangt? Dat kan!

Wilt u onze partyplanner de avond zelf ter plaatse op uw feest? Dat kan, mits enkele nodige afspraken.